www.mamboteam.com
De Gay Saunagids van Nederland, Belgie en Duitsland  
Welkom arrow Nieuws arrow Eerste homotrouwlocatie
dinsdag, 12 februari 2008
 
 
Eerste homotrouwlocatie
zondag, 8 oktober 2006

Enschede krijgt als eerste in Nederland maar ook maar in Europa en zelfs de gehele wereld een homotrouwlocatie.
Deze week was de laatste raadsvergadering over het onderwerp of een homotrouwlocatie in Enschede gerealiseerd wordt.

Ik, Hans Hofte, sta in Nederland (ten onrechte) bekend als  homohater. Dat is een volkomen verkeerd beeld. Ik heb me alleen altijd verzet tegen gayparades die in mijn ogen een verkeerd beeld scheppen.


Ik vind dat men homo’s geen dienst bewijst wanneer in de media allen de relnichten laat zien die opvallend meelopen in die gayparades.

Daarom wil ik hier vol trots laten weten dat ik in de raadsvergadering als ex-lid een vlammend pleidooi heb gehouden om het mogelijk te maken in het homocafé Stonewall in Enschede Huwelijken te voltrekken.


Op 25 september zal Stonewall officieel benoemd worden als trouwlocatie in Enschede. Weer een klein stapje in de goede richting. Weer erkenning voor homo’s Een geweldige opsteker hoe men homo’s ook eens positief op de kaart zet.


Hans Hofte

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

P.S. Zelf zal ik geen gebruik kunnen maken van deze homotrouwlocatie. Want ik ben al 36 jaar (gelukkig) getrouwd met mijn vrouw.

 

Indien iemand meer informatie wenst kan er gemaild worden op het hierboven vermelde emailadres, eventuele verdere contact gegevens zijn bij ons bekend. voor vragen Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken  

 
Advertenties

 
Top! Top!