www.mamboteam.com
De Gay Saunagids van Nederland, Belgie en Duitsland  
Welkom arrow Sauna's Belgie arrow Luik, Sauna 2000
dinsdag, 12 februari 2008
 
 
Luik, Sauna 2000
vrijdag, 27 februari 2004

 

Een vriendenstel is letterlijk een Mexicaans hotel uitgeflikkerd omdat het elkaar een kusje gaf bij het zwembad. Dat meldt het internationaal gerenommeerde persbureau Reuters.

 

Het voorval vond plaats in het vijfsterren Hotel Presidente InterContinental in de badplaats Los Cabos (foto). Volgens Reuters werden de twee gasten Gerardo Eliud en Samir Habdu met geweld op straat gesmeten en kregen zij hun bagage nageworpen.

 

Los Cabos is vooral populair bij Amerikaanse en Canadese toeristen.

 

Het vriendenstel uit Mexico-stad heeft het voorval gemeld bij de politie. De kwestie is inmiddels zo hoog opgespeeld dat zelfs het Mexicaanse parlement zich erover buigt.

 

Eliud en Habdu hadden juist voor dit hotel gekozen omdat het in bepaalde gidsen staat aangeprezen als een homovriendelijke accommodatie.

 

Ze houden staande dat het slechts om een discreet kusje zou gaan, maar het hotel laat weten dat die kus niets met het voorval heeft te maken. Een woordvoerder zegt dat het stel zich opdringerig zou hebben gedragen tegenover andere gasten.

 

Eliud laat tegenover Reuters weten dat de bewakers die hen buitensmeten zouden hebben geroepen: ďWij moeten geen flikkers??.

 

 
Advertenties

 
Top! Top!